keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Yogacoaching/valmennus




Sointu Kuokkanen tarjoaa yogacoaching-valmennus palvelua. Valmennus suuntautuu ihmisille, joilla ei ole aikaa tulla joogatunnille. Se sopii ihmisille jotka haluavat muuttaa elämäänsä mutta joilla ei ehkä ole siihen tarpeeksi aikaa.

Ensin asiakas ottaa yhteyttä Sointuun ja varaa ajan. Yhdessä tehdään kartoitus ja arvioidaan millaisia tarpeita asiakkaalla on. Mitä hän haluaa muuttaa elämässään. Mikä on helppoa/raskasta. Mitä hän tarvitsee. Se voi olla sekä psyykkinen että fyysinen tarve.

Kartoitus tarkoittaa, että yhdessä mennään läpi paljonko aikaa asiakkaalla on tehdä harjoituksia. Jos asiakkaalla on vain kolme minuuttia, Sointu löytää sopivan harjoituksen siihen aikaan. Se voi olla pelkkä meditaatioharjoitus, mutta jos asiakkaalla on enemmän aikaa, vaikkapa 20 minuuttia, Sointu tarjoaa sekä meditatiivisia että fyysisiä harjoituksia. Sointu kertoo, että hyvän joogatreenin ei tarvitse kestää tunnin, 20 minuuttia tai vielä vähemmän aikaa voi riittää. Tärkeintä on että asiakas tekee harjoituksen joka päivä.

Miten ihminen sitten pystyy tekemään joogaharjoituksen päivittäin? Parhaat edellytykset hän saa jos hän päättää mihin aikaan päivällä harjoitus pitäisi tehdä ja tekee harjoituksen samaan aikaan joka päivä. Esimerkiksi aamulla ennen kuin koko perhe herää tai illalla.

Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä Sointuun ja saada joogavalmennusta. Kartoitus kestää noin tunnin ja sen jälkeen asiakas harjoittelee kotona päivittäin sopimuksen mukaan. Viikon jälkeen katsotaan, miten joogatreeni on mennyt.
Sointu selittää että joogan harjoittaminen voi auttaa ihmisiä paljon. Esimerkiksi se voi helpottaa kuukautisia edeltävää oireyhtymää (premenstruaalisyndrooma), keskittymisvaikeuksia ja selkäkipuja. Joogan tärkein asia on hengittäminen. Se tarkoittaa että vaikka asiakas tekee hengitysharjoituksia vain kolme minuuttia päivässä, hän voi havaita suuria eroja ja parantaa oloaan. Sointu sanoo että ”suuri osa maailman ongelmista voitaisiin parantaa oikealla hengityksellä”

Sointun kotisivu löytyy tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti