maanantai 21. tammikuuta 2019

Palvelut ryhmille




Toivottavasti teiltä ei ole mennyt ohi että me Wasa Wellnessissä tarjoamme myös ryhmäpalvelua. Kokoa pieni kaveriporukka ja varaa aika. Miltä hartia- ja niskahieronta kuulostaa? Taikka aromahieronta tai kuumakivihieronta.  Vai haluatteko kenties parantaa aineenvaihduntaa ionisoidulla jalkakylvyllä?



Ryhmille tarjoamme myöskin joogaa ja qigongia. Joogasaliimme mahtuu 8-9 henkilöä, mutta jos osallistutte isomman ryhmän kanssa, meidän joogaohjaajalla on mahdollisuus tulla käymään työpaikallanne.




Nauraa huonoja tunteita pois naurujoogalla. Nosta hyvinvointiasi ja vapauta ruumiillisia kipuja medijoogalla. Paranna liikkuvuutta ja kuntoa astangajoogalla tai kevyellä voimajoogalla, tai rauhoita kehoa ja mieltäsi saunajoogalla.


Tyky-ohjelmia etsiville tarjoamme myös erilaisia luentoja.
Meillä voi juhlita päivän sankaria. Tarjoamme muun muassa 20 minuutin hoitoja jotka sopivat erinomaisesti syntymäpäivän juhlimiseen tai naimisiin menevälle. Kiinalainen stressihoito tai kiinalainen kasvojen kohotus on esimerkkihoito jonka voitte valita.




Olemme ylpeitä saunastamme tässä Wasa Wellnessissä ja voimme tarjoa teille eri saunapaketteja. Sauna on oikea terveyslähde. Järjestämme erilaisia teemasaunoja: Suomalaisen saunan salaisuudet (perinteisiä saunarituaaleja), Suolasauna (suolahieronta ja jalkakylpy), Saunayoga (lempeä lämpö ja pehmeät joogaliikkeet, 50-asteissa) ja Mindfulness saunan lauteilla (japanilainen kylpyrituaali ja visualisointiharjoitus).
Lisätietoa ryhmäpalveluista löytyy kotisivullamme  tästä

Kysymykset ja varukset Carinan kautta puh. 040 153 2003 tai s-posti: carina@wasawellness.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti