keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Hormonrådgivning



Är du intresserad av att veta mer om hormoner och hur de påverkar dig? En av våra nya medarbetare, Anna-Sara Sidbäck har startat Anna-Saras hormonrådgivning. 

Så här skriver hon på sin blogg om hormonrådgivning: 

"Vi kartlägger gemensamt genom samtal och formulär din livssituation med betoning på kost, motion, stress och sömn för att hitta orsaken till hormonell obalans. Din kropp vill alltid samarbeta med dig, men ibland kan det vara svårt att höra dess budskap."

För den som vill veta mer om hennes tjänst, ordnas en informationskväll  torsdagen 31.1 kl. 18-19 Wasa Wellness. Under informationskvällen berättar hon mer om sig själv och beskriver hur en hormonrådgivning går till. Hon tar även upp hur olika faktorer som stress, sömn och kost påverkar den hormonella balansen. Informationstillfället är gratis och deltagarna får även kaffe/te med dopp. Anmäl dig senast 24.1 via e-post  annasarasidback@gmail.com Begränsat antal platser. Anna-Sara är utbildad psykiatrisk sjukskötare och diplomerad hormonterapeut. Förutom hormonrådgivning erbjuder hon även stödsamtal för de som känner att de behöver prata med någon. Som hormonterapeut försöker hon skaffa sig en överblick över kundens hälsa och hitta de punkter som kunden behöver arbeta med. Hon läser av de signaler som kroppen sänder ut. Då en person bokar en tid får hen innan besöket ett hälsoformulär som ska fyllas i. Anna-Sara läser igenom formuläret innan mötet och brukar redan då få en ganska tydlig bild av vad kunden och vad de behöver arbeta med. Därefter träffas de på hennes mottagningsrum och där gör de tillsammans upp en plan för hur kunden går vidare. Anna-Sara påpekar att hon inte är någon magiker som har svar på alla frågor, men om kundens problem har med hormonell obalans att göra kan hon hjälpa till att hitta verktyg för en bättre hälsa. Vill man läsa mera om Anna-Sara och hennes tjänster kan man gå in på hennes hemsida som hittas här.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti