keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Hormonerna i balans


Ibland kan vi må dåligt utan att egentligen veta varför. Kanske det är dina hormoner som påverkar? Anna-Sara Sidbäck är diplomerad hormonterapeut (Sverige) och kan hjälpa dig i olika faser i livet. Hon erbjuder rådgivning om hormoner och andning som blir ordentligt utredda. Före du ens kommer till henne har du redan fått fylla i fyra omfattande formulär för att hitta problemområdet. Alla är vi olika och behöver olika lösningar.

Små tips: om du har sömnproblem kan det hjälpa att ta en träff med solen (även bakom molnen!). Att försöka ta alla chanser att gå ut och gå på förmiddagen hjälper ditt välmående.


Hypofysen är bossen!
Om du har mycket stress i ditt liv, endera i din egen livssituation eller i den turbulenta omgivningen så påverkar det även ditt immunsystem.

Tankar kan även ge stress, av ca 65 000 tankar varje dag är bara 3 500 nya, så att rensa skadar inte! Detsamma om binjurarna belastas för mycket, men om du vet varför du mår som du mår kanske det är lättare att acceptera även symtomen.


.
Så vilka hormoner påverkar dig? Se helheten och lägg pusslet. Målet är att göra en förändring som är varaktig. Nästa möjlighet är den 14.12! Då kommer hon till Vasa igen. Ta hand om dig!


E-post annasarasidback@gmail.com 
Mer information https://annasarashormonradgivning.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti