torstai 11. lokakuuta 2018

Ladies Cruise 2018 - en feel good dag på Kvarken

Efter flera månader av planering fick äntligen Wasa Wellness team bestående av Katarina Byström, Marlene Ahlberg,Hanna Flöijer, Annette Lundström, Eva Åstrand och Carina Granö-Träskelin gå ombord på Wasalines färja lördagen den 29 september. Vårt mål var att alla de damer - och en del herrar med för den delen - skulle få njuta och må gott under hela kryssningen till Umeå och tillbaka till Vasa.




På programmet som vi stod för fanns bland annat yoga, föreläsningarna Vaken Vila, Refleksologi i vardagen och massage. Det bjöds även på en minimässa i konferensavdelning där företag presenterade och sålde sina produkter och bjöd på intressanta smakprov. Vi hade sällskap av Voga Styling, Beauty Bay, Lady Line Ritz, Vasa Naturkost och Rosen Serien.
Morgonen var solig och förgylldes ytterligare av den härliga kaptensfrukost som vi inledde kryssningen med tillsamman med en mängd andra glada damer.

Det som gjorde dagen extra spännande var att vi visste att deltagarantalet denna gång uppgick till 600 personer - en ökning från fjolårets dryga 150 personer. Många som vi pratade med betonade behovet av att få komma och bara vara tillsammans med vänner och kollegor och njuta av det lilla extra en helt vanlig lördag.

En suverän avrundning på programmet på hemvägen stod Andreas Sandens champagne- och vintasting för.

Och ja för dig som undrar - Ladies Cruise 2019 är redan under planering och dagen vi kastar loss är lördagen den 28 september. Välkommen med!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti