lauantai 9. joulukuuta 2017

Välkommen till Helenas Hälsohörna

Efter att ha jobbat inom butiksbranschen över 20 år med långa dagar och mycket lyftande och bärande I kalla utrymmen, resulterade det i diskbråck och slutligen ryggoperation.
Beslutet blev då att skola om mig till något jag kanske alltid drömt om och varit intresserad av, d.v.s. någonting inom hälsa och välmående.
Jag har nu varit ca sex år på Wasa Wellness i dess harmoniska miljö och trivs bra där tillsammans med alla andra fina terapeuter, starka tillsammans som man brukar säga.
Kommer så bra ihåg då jag ringde hyresvärden Carina, då hon just påbörjat renoveringen av Wellness  och sa att jag kommer dit....jag ska bara operera ryggen först , tror jag börjar med lymfa behandling...det blev en liten omväg  🙂
Flög iväg till Stockholm mot nya mål med stygnen kvar i ryggen och inledde studierna till kost och näringsrådgivare, på samma gång skolade jag mig till yogamassör samt skaffade ES-Teck scannern som är ett ypperligt verktyg i sammanhanget.
Redan som liten flicka har jag varit intresserad av matlagning, experimenterade med allt från att koka lingonsaft till fina bakverk 🙂 men i dagsläge handlar det mest om näringsrik mat, som oftast är nyckel till vår hälsa i kombination med motion ,vila och kosttillskott som också behövs.
Kroppens microbiom är ett område som är viktigaste av allt. Byggs upp med att först avgifta och sen fylla på med rätt sorts mat tillsammans med mjölksyrebakterier som stärker bakteriefloran.
Ett vackert leende tackar man väl inte heller nej till, så jag erbjuder även tandblekning . Super Bright metoden med medicinskt bleknings gel, som jag är ensam om i dessa trakter.  

Utvecklingen går vidare med mera utbildningar, så på kommande är det lymfabehandling som står på tur och ännu en skolning rullar i bakhuvudet...men den väntar vi med en tid ännu.
Som sagt,jag brinner för det jag gör.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti