keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Kerrankin toisenlaiset polttarit!

Onko lähipiirissäsi joku, joka lähiaikoina menee naimisiin? Oletko kyllästynyt ryyppyjuhlapolttarehin ja haluat jotain ihan muuta?

Tule juhlistamaan polttareita hänen kanssaan meille. Olemme laatineet ohjelman, niin että päivänsankari saa nauttia noin 40 min kestävän ylellisen hoidon.
Muille ryhmässä oleville järjestämme pienen luksushetken 20 minuutin hoidoissa, joissa voitte nauttia intialaisesta päähieronnasta, niska- ja selkähieronnasta aina ionisoituun jalkakylpyyn saakka.


Alapuolelta löytyy enemmän informaatiota hoidoista. Pääperiaate on että jokaisella on mahdollisuus valita yksi hoito. Tämän paketin hinta on 40 euroa + alv/per hlö. Hinta pitää sisällään hoidon päivänsankarille, itsellesi ja on laskettu 10 hlö ryhmälle. Hinta pitää myös sisällään hedelmäbuffetin, kahvit ja teet.

1) Hieronta – pää, niska ja hartiat
2) Klassinen hieronta – esim. selkä ja niska  
3) Intialainen päähieronta
4) Ionisoitu jalkakylpy
5) Kiinalainen stressihoito tai Kiinalainen kasvojen kohotus tai Huojentava magneettihieronta
6) Kasvohoito (puhdistus ja hieronta)
7) Rentouttava jalkahieronta
8) Rentouttava vyöhyketerapiahieronta

Päivän sankarille on mahdollista tarjota muitakin hoitoja kuin näitä, kun hoitoaika hänelle on 40 min.

Teidän ryhmälle voisi sopia myös meidän saunapaketit, esim. saunajooga, suolasauna tai mindfulness-sauna. Jos olet varannut ryhmällesi  hoitoja voit varata koko ryhmälle myös saunan.

Hyötyäksesi saunasta ja hoidosta on pakettimme alkoholiton.

Toivomme että mielenkiintonne heräsi ja odotamme yhteistyötä kanssanne! Jos teillä on kysyttävää, niin vastaamme mielellämme. Lisätietoja löytyy myös meidän nettisivulta www.wasawellness.fi/palvelut.

Ota yhteyttä:
Carina Granö-Träskelin, Wasa Wellness
Puh: 040 153 2003 tai email: carina@wasawellness.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti