keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Primordial Sound Meditaatiokurssi 26-27.11

Kahden päivän upea matka meditaation hienouteen.
Tällä kurssilla opit valtavasti meditaatiosta ja saat henkilökohtaisen Primordial Sound Meditaatiomantrasi. Saat käytännön opastusta meditaation saloihin ja henkilökohtaista ohjausta Mantarasi oikeaan hyödyntämiseen. Opit paljon Meditaation hyödyistä ja voimasta ja saat kokea meditaation rauhan ja irtipäästämisen ilon. Koko viikonloppu on upea askel kohti todellista minääsi.
Juuri nyt on aika kysyä itseltäsi: Mitä minä todella Tahdon?
Ohjaajasi on tuhansien meditaatiotuntien kokemuksella Sampo Manninen, liikemaailmassa paljon maailmaa nähnyt Henkinen Valmentaja, Chopra Centerin Meditaatiokouluttaja, Energiahoitaja, NLP ohjaaja ja paljon muuta.
Kurssipaikkana hyvien energioiden Wasa Wellness

Kurssin hinta on 290,- sisältäen täyden kurssiohjelman, kurssikirjan, henkilökohtaisen syntymäaikaan ja paikkaan perustuvan Mantran määrityksen ja tarjoilut kurssin aikana.
Tervetuloa voimallisesti värähtelevään, merkitykselliseen viikonloppuun!

Perustietoa Primordial Sound Meditaatiokurssin ohjelmasta:

Kurssi on kaksipäiväinen.

Lauantaina / 1. päivä aloitamme klo 09:00 tulokahveilla/teellä minkä jälkeen perehdymme meditaation taustoihin, mekanismeihin ja vaikutuksiin. Kurssiin sisältyvä lounas on kasvis- tai lähiruokalounas.
Iltapäivällä ohjelmassa henkilökohtaisten, syntymähetken perusteella määriteltyjen mantrojen luovutusseremoniat ja opastukset kahdenkeskisinä tapahtumina. Kahdenkeskisen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan meditaatiota omaa mantraasi käyttäen ensimmäisen kerran.
Tämän jälkeen yhteinen ohjelma päättyy. Iltameditaation teemme kotona, kukin omaa mantraamme hyödyntäen.
Toivon että varaat itsellesi mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon ja mahdollisuuksien mukaan myös luonnossa liikkumiseen.

Sunnuntai / 2. päivä klo 09:00 – 16:00
Sunnuntaina aloitamme klo 9:00. Yhdeksän aikaan on kevyt aamupala, minkä jälkeen perehdymme enemmän kokemuksiinne ja siihen, mitä kaikkea mielenkiintoista voi tulla vastaan meditointia harjoitettaessa.
Teemme myös irtipäästämisen ryhmämeditaation, joka on erittäin hieno kokemus ja tyypillisesti auttaa suuresti meditaatiopolulla.
Iltapäivällä perehdymme meditaation avulla tutuksi tuleviin korkeampiin tietoisuuden tasoihin, sekin erittäin mielenkiintoista.
Päätämme sunnuntain ohjelman noin klo 16:00.
Primordial Sound Mantra Meditaatio

Mistä meditaatiossa on kysymys?

Meditaatiossa pujahdetaan mielen ja ajatusten läpi niiden alla odottavaan hiljaisuuteen. Helpoiten tämä onnistuu käyttämällä sopivaa mantraa.

Chopra Center on herättänyt henkiin hienon, vuosituhansia vanhan Primordial Sound -perinteen ja tuonut sen ulottuvillemme.
Jokaiselle määritellään omaan syntymähetkeen perustuva äänimantra, joka on erinomainen työkalu meditaatiossa. Mantra perustuu syntymähetkelläsi vallinneeseen värähtelyyn ja on sanskriitin kielinen, monet ovat todenneet sen hyvin tutuksi ja erinomaiseksi välineeksi pujahtaa läpi mielen myllerryksistä.
Saatte myös kurssikirjat, joissa on eri osioiden tarkempaa sisältöä. Koska olen myös Henkinen Valmentaja, Energiahoitaja ja paljon muutakin, luvassa on todellakin kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja itsensä oivaltamisen viikonloppu. :-)

Kurssin hinta on 290.- ja jos olet eläkeläinen, työtön tai opiskelija, hinta on 220,- Hinta sisältää tarjoilut, kurssikirjan, henkilökohtaisen mantran määrittämisen ja tukeni jatkossakin. Voit ilmoitautua suoraan numeroon 040 5150 880 tai mailto:sampomanninen@mac.com

Sydämellisesti tervetuloa uuden elämän aloitukseen! :-)

T. Sampo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti