torstai 14. helmikuuta 2019

Syvähoito ja Flex Qi Relax




Dr. Of Naturopathy
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti (PKL)  
Vyöhyketerapeutti
Health Qigong ohjaaja
Ireca metodin kouluttaja



Syvähoito

Syvähoito on yhdistelmäterapia, jonka tarkoituksena on aktivoida ihmisen sisäisiä voimavaroja, omaa palautumiskykyä ja immuniteettia.
Siinä yhdistetään luontaislääketiedettä ja vyöhyketerapiaa eteerisillä öljyillä.

Vyöhyketerapian aikana Silja tekee joka kerta asiakkaalle hengitys- ja mielikuvaharjoituksen ja rentoutuksen. Mikään palautumiskyky ei voi alkaa ennen kuin stressireaktio saadaan purettua, hän kertoo.
Vyöhyketerapian osan jälkeen Silja käyttää aina perinteistä kiinanlaista lääketiedettä ja akupunktuuria. Talvella hän käyttää esim. moxaa, joka on kiinalainen ”sikari” jolla lämmitetään ja annetaan voimaa ja lämpöä kehoon.

Silja käyttää myöskin aurikuloterapiaa – Hän laittaa pieniä magneetteja aurikuloterapian heijastinpisteisiin korviin.



Ensimmäinen käynti kestää 2 tuntia ja silloin hän tekee kaikenkattavan kyselyn asiakkaalta – ruoansulatus, elämäntilanne ja tunteet ja oireet otetaan huomioon.
Ensimmäisen käynnin perusteella hän tekee aina asiakkaalle oman kotihoito-ohjelman.
Silja kertoo että ”oikeastaan on hoidon ehkä tärkein asia, että pystyn opettamaan ihmisille kuinka voi kotona hoitaa itse itseään asia kerrallaan” 



Silja kertoo myös että syvähoito on aina prosessihoitoa, mitä tarkoittaa että 3 ensimmäistä kertaa ovat aina hyvin tiivisti lähellä toisiaan ja seuraavat kerrat sen mukaan kun aletaan seurata miten kotihoitotaito edistyy tai mitä oireissa tapahtuu. Kroonisissa tilanteissa asiakasta hoidetaan pitkään.

Syvähoitoa voi antaa tukihoitona oikeastaan kaikkiin oireisiin ja sairauksiin mutta se ei korvaa koskaan lääkärinhoitoa tai lääkitystä.


Mihin hoito on auttanut:

Lapsettomuus
Migreeni
Unettomuus
Ruoansulatusongelmat
Autoimmuunisairaudet
Hormonaaliset häiriöt
Allergiat ja ihoongelmat
Kiputilat
Stressiperäiset oireet

Silja ei osaa luvata mitään sataprosenttista parantumistakuuta, vaan että näihin ongelmiin asiakkaat ovat kokeneet saavansa apua.
Syvähoito sopii myös tukemaan ylipäätään kehon ja mielen tasapainoa ennaltaehkäisevästi.


Luentoja ja kurssia

Silja pitää myös paljon luentoja ja kursseja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja etenkin itsehoidosta.

”Kaikkien kurssien, luentojen ja oman hoitoni tarkoituksena on, että ihmiset oppisivat hoitamaan itseään ja aktivoimaan omaa sisäistä voimavaraa ja tasapainottamaan immuniteettia,” Silja kertoo. Yksi tärkeä asia kiinalaisen lääketieteen mukaan on myös että ihmisistä tulisi onnellisempia ei vain poistaa pelkästään oireita.

Hänen luentonsa seuraavat syklistä vuodenaika ajattelua, esimerkiksi talvella kiinnitetään huomio voimavaran keräämiseen ja lämpöön, kun taas kesällä viilentämiseen.



Flex Qi Relax

Flex Qi relax on suosittu treeni ja Silja on vuosien varrella itse kehittänyt sitä. Hän kuvailee sitä stressinpurkutreeniksi mutta sanoo että se ei ole mitään hikitreeni.

Treeni auttaa kehollista stressiä, liikkuvuutta ja avaa elämänenergiaa QI:tä. Treeniin kuuluu myös syvärentoutumistekniikkaa ja mielikuvaharjoitteita. Silja kertoo että hän on saanut hyvää palautetta tästä treeniohjelmasta, esimerkiksi unen syventymisenä ja kehon liikkuvuutena.

Enemmän infoa treenistä löytyy täältä: http://www.naturmedi.fi/kurssit/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti