torstai 3. syyskuuta 2020

GUA SHA -KASVOHOIDOT

Gua sha on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitoväline ja oma hoitomuotonsa, jota on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi kiputilojen hoitoon. Gua sha soveltuu erinomaisesti myös kasvojen ihon hoitoon. Gua sha-käsittely kiihdyttää verenkiertoa ja auttaa näin kuona-aineiden ja turvotusten poistumista kehosta. Kun ihon pintaverenkierto on aktiivinen, saat myös kaikki hoitotuotteesi imeytymään ihoon tehokkaammin.
Hoito kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjoja, silottaa ihoa, parantaa ihon elastisuutta, lieventää purentaongelmia, poistaa jännityksiä ja kireyksiä sekä vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita.

Gua Sha kasvohieronta 45 min, 63€
Kasvojen pintapuhdistus, gua sha -hieronta kasvoille, sekä käsin tehtävä niskojen ja hartioiden hieronta, hoitovoiteet. Gua sha - hierontaan valitaan ihotyypillesi sopiva seerumi ja ihonhoitoöljy.

Gua Sha - kasvohoito 60 min, 76€
Kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, kasvojen ja kaulan alueen gua sha -hieronta, naamio, hoitovoiteet. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan niskojen, hartioiden ja päänalueen hieronnan.

Täydellinen Gua Sha kasvohoito 90 min, 106€
Kasvojen pintapuhdistus, kulmien siistiminen, kuorinta, höyrytys, kevyt mekaaninen puhdistus, hoitoseerumi, gua sha -hieronta kasvoille, naamio. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan niskojen, hartioiden ja päänalueen hieronnan.

Käytän hoidossa luonnonkosmetiikkasarja EkoPharman tuotteita. Sarjalla on kattava valikoima seerumeita ja ihonhoitoöljyjä, jotka saadaan gua shan avulla imeytettyä tehokkaasti ihollesi.

Jos ihosi on hyvin herkkä ja/tai ohut, niin silloin suosittelen toista hoitomuotoa.  
Kevyt lymfaattinen painelu, joka parantaa nestekiertoa ja poistaa turvotusta sopii hyvin herkälle ja ohuelle iholle.
Gua Sha-hoidon kontraindikaatioita ovat ihottumat, tulehdukset hoidettavalla alueella, akne (kystinen) tai kohollaan olevat luomet, paha rosacea, märkivä atopia, paljon näppylöitä tai avohaavoja, jos kasvoihisi on injektoitu täyteaineita 3kk. tauko tästä.

Varaa aikasi seesteiseen hetkeen nettiajanvarauksesta.

Lisätietoja: http://tiinawasawellness.blogspot.com/

SKY-kosmetologi/Reikihoitaja

Tiina A.Kaukonen

email: tiina.wasawellness@gmail.com

puh 040 354 1611

Tervetuloa hoitoihin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti