maanantai 21. syyskuuta 2020

Äänimaljahoito & Sointukylpy

 

Tiibetiläinen äänimaljahoito on lempeä ja syvärentouttava hoitomuoto, joka lähettää värähtelyjä kehon läpi ja luo puhdasta autuutta mielelle, ruumiille ja sielulle. Äänimaljahoidon aikana luodaan rauhoittavia ääniä ja värähtelyjä käyttämällä erityisiä metallikulhoja. Tavoitteena on saada aikaan syvärentoutuminen, vapauttaa energia tukkeumia ja harmonisoida keho ja mieli.

Hoidossa äänimaljoja soitetaan kehon ulkopuolella sekä keholla, joihin terapeutti lyö syvän ja voimakkaan äänen. Koska kulhot ovat suorassa kosketuksessa kehon kanssa, värähtelyjen tunne on voimakas ja erittäin tehokas. 


Chakrat - tasapaino ja harmonia

Chakroja koskevan ayurveda-opetuksen mukaan kehon seitsemän energiakeskuksen virtaus on välttämätöntä terveydelle. Chakrojen on oltava tasapainossa, muutoin ihmiskeho on altis vaivoille ja sairauksille. Kun asiat ovat epätasapainossa - mikä voi tapahtua aivan liian helposti nopeatempoisessa maailmassa -, kulhojen lohduttavat äänet voivat auttaa meitä palauttamaan tasapainon ja kokemaan harmonisen energian.

Ayurveda-opetusten mukaan äänimaljojen rauhallisilla äänillä on positiivinen vaikutus sekä kehoon että mieleen. Tiibetiläisen lääketieteen kokonaisvaltainen lähestymistapa sisältää myös mielen ja sielun, joten ei ole mikään yllätys, että äänimaljahoito on muutakin kuin vain fyysinen kokemus. Tämän muinaisen tiibetiläisen hoidon äänet edistävät ensisijaisesti syvää rentoutumista, joten se soveltuu erityisen hyvin ihmisille, joiden on hankalaa rentoutua tai ovat stressaantuneita. Hoidolla on myös positiivinen vaikutus:

tunnelukkoihin, univaikeuksiin, ruoansulatusongelmiin, emotionaaliseen kipuun, ahdistukseen ja erilaisiin jännitystiloihin kehossa.

Sopiiko äänimaljahoito lapsille? Lapset ovat erityisen herkkiä äänille, ja voivat siksi tuntea ääniterapian positiiviset vaikutukset erittäin voimakkaasti. Ääniterapiaa voidaan käyttää erityisesti keskittymisen, havainnon ja luovuuden parantamiseen.

Hoidossa olet hoitopöydällä viltin alla, hoito aloitetaan selkäpuolelta jonka jälkeen käännytään ja hoidetaan etupuoli. (hoito voidaan tehdä myös etupuolelta jos päinmakuu ei sovi tai vaihtoehtoisesti istuma-asennossa.)

Äänimaljahoito 60min - 54€

Chakrahoito 30min - 35€ (voidaan myös yhdistää toiseen hoitoon, esim. reikihoitoon tai intialaiseen päähierontaan)

 

Sointukylpy - Sound bath

Wasa Wellnessin sointukylvyt joogasalissa 7 henk.max. (covid-19 vuoksi).

Sointukylpy 60min / 15 € henk. / 5 x kortti 70e ja 10 x kortti 140e

Tulevista tunneista ilmoitetaan erikseen kotisivuilla, facebookissa ja instagramissa.

Tervetuloa!

Sointukylpy on äänimaljarentoutus ryhmälle, joka on rauhallinen ja meditatiivinen hetki, jossa keho ja mieli rentoutuu äänimaljojen soidessa. Kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä. Sointukylpy sopii kaikille.

Sointukylvyn aikana maataan (tai istutaan) joogamaton tai muun alustan päällä, viltin alla lämpöisessä. Sointukylpy kestää noin tunnin, joka koostuu alustuksesta, äänimaljojen soitosta sekä paluusta tähän hetkeen. 

Tämä on loistava lisä tyky,- ja tyhypäiviin, sekä polttareihin, babyshowereille ym. sekä erinomainen tapa aloittaa tai lopettaa työpaikan kokous tai koulutuspäivä. Sointukylvyn hinta riippuu ryhmän koosta, kestoajasta ja paikasta. Ota yhteyttä jos haluat tilata yritykselle.


Tiedustelut / Äänimaljahoitaja & sointukylpyohjaaja Tiina A.Kaukonen / tiina.wasawellness@gmail.com / 040 354 1611 / www.tiinawasawellness.blogspot.com

Ajanvaraus äänimaljahoitoon täältä! 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti