lauantai 6. marraskuuta 2021

Sointukylpy tykypäivän ohjelmaksi - Sound bath for your work team!

Nyt sinulle on mahdollisuus varata yksityistunti omalle ystäväpiirillesi tai työtiimillesi tykypäivän ohjelmaksi meillä Wasa Wellnessillä. Kylpy voidaan pitää monikielisenä suomeksi ja englanniksi. 

Sointukylpy on äänimaljarentoutus. Lempeä ja syvärentouttava rentoutus/meditaatio, joka lähettää värähtelyjä kehon läpi ja luo puhdasta autuutta mielelle ja sielulle. Äänimaljahoidon aikana luodaan rauhoittavia ääniä ja värähtelyjä soittamalla erityisiä metallikulhoja eli äänimaljoja, kristallisia äänimaljoja, neljän elementin koshi tuulikelloja (maa, ilma, vesi ja tuli), saderumpua, kalimbaa sekä shamaanirumpua. Tavoitteena on saada aikaan syvärentoutuminen, vapauttaa energia tukkeumia ja harmonisoida keho ja mieli.

Kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä. Sointukylpy sopii kaikille.

Sointukylvyn aikana maataan (tai istutaan) joogamaton tai muun alustan päällä, viltin alla lämpöisessä. Sointukylpy kestää noin 60-90min, joka koostuu alustuksesta jossa käydään soittimet läpi, hengitys,- ja mielikuvaharjoituksesta ja äänimaljojen ja rummun soitosta sekä paluusta tähän hetkeen.

Yrityksille sointukylpy on loistava lisä tyky,-tyhy,- ja virkistyspäiviin. Erinomainen tapa aloittaa tai lopettaa työpaikan kokous tai koulutuspäivä.

Sointukylpy sopii ihanasti polttareihin, babyshowereille, synttäreille, joogatunneille ja retriiteille, ym.

Sointukylvyn hinta riippuu ryhmän koosta, kestoajasta ja paikasta. Laskutuksiin lisätään toimisto-/postimaksut. Ota yhteyttä puhelimitse tai spostitse jos haluat tilata ryhmälle tai yritykselle ja pyydä tarjous.

Sound bath can be also in multilingual with in Finnish and English.

Lämpimästi tervetuloa!

Sointukylpyohjaaja Tiina A.Kaukonen
email: tiina.wasawellness@gmail.com
+358 (0) 40 354 1611



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti