maanantai 20. helmikuuta 2017

Sinun hyvinvointisia varten - Välmående för dig mitt i livet

Meihin kaikkiin, sekä naisiin että miehiin, kohdistuu nykyään paljon vaatimuksia niin työ-, kuin perhe-elämässäkin. Meidän on oltava hyviä työtovereita ja samalla suoriutua arkiaskareista kotona, sekä olla tukena ja apuna rakkaille läheisillemme. Jotta selviytyisimme kaikesta tästä, niin meidän on myös välillä ladattava omia akkujamme.



Olemme Wasa Wellnessillä laatineet ohjelman, johon sinä ja työtoverisi/ystäväsi voitte osallistua esimerkiksi puolen päivän ajan. Tarkoituksena on vahvistaa osanottajien hyvinvointia ja samalla luoda rento ilmapiirin työtovereiden/ystävien kesken. Ohjelma on räätälöity niin, että voit vaikuttaa sekä ohjelman sisältöön että sen kestoon vierailunne aikana. Saat mahdollisuuden uudistumiseen, tasapainottumiseen ja kehittymiseen – ja kaiken keskipisteessä on sinun hyvinvointisi.



På dig som är mitt i livet ställs många krav både i arbetslivet och hemma. Vi ska vara goda medarbetare och ledare samtidigt som vi även hemma ska räcka till för att bland annat organisera, lyssna och hjälpa våra nära och kära. För att klara av alla de krav som ställs behöver vi ladda de egna batterierna ibland.

Vi inom Wasa Wellness har gjort förslag till program som du och dina arbetskompisar/vänner kan ta del av under till exempel en halv dag. Målet är att stärka ditt personliga välmående och få koppla av tillsammans med dina arbetskolleger/vänner. Vi skräddarsyr också program så du har möjlighet att påverka såväl innehållet som längden på ert besök hos oss. Vi vill ge dig möjligheten till återhämtning, balans och utveckling – allt med fokus på ditt välmående.


Toivomme, että kiinnostuitte ja odotamme ilolla yhteistyötä kanssanne! 
Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin. 

Ystävällisin terveisin

Carina Granö - Träskelin, VD Wasa Wellness

Puh: 040 153 20030 tai email:carina@wasawellness.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti